Ben je gevorderd amateur of professioneel beeldend kunstenaar dan heb je wel eens behoefte om je werk met iemand te bespreken. Het kan je namelijk helpen je werk op een andere manier te bekijken en weer nieuwe ingangen te vinden om het te ontwikkelen.

Vanuit mijn eigen beroepspraktijk ervaar ik zelf hoe het beeldende proces kan verlopen en hoe je je ideeën tot stand kan brengen.

Door mijn ervaring met lesgeven kan ik mij verplaatsen in het werk van een ander en de overwegingen die hierin gemaakt zijn. We bespreken hoe de beeldende middelen zijn gebruikt waardoor we inzicht krijgen in je werk. Vervolgens kunnen we bekijken  welke mogelijkheden je tot je beschikking hebt om je werk verder te brengen.

De werkbespreking zal gemiddeld een uur zijn. We komen samen tot een agenda hiervoor, wat betreft hoe vaak en wanneer.

Neem contact op om kennis te maken en met vragen over de kosten.

Lees de ervaring van Marijke B :

"Sinds een paar jaar ben ik, na lang geleden de kunstacademie te hebben afgerond, weer begonnen met schilderen in mijn atelier en heb Sophie gevraagd bij tussenpozen feedback te geven op mijn werk.Sophie kijkt scherp. Zij heeft als kunstenaar heel veel vakkennis en leservaring en dat merk je. Haar feedback is helder, met handvaten voor verdere ontwikkeling. Zij heeft daarbij volle aandacht en inzet, zonder daarbij de ruimte en vrijheid voor de eigen ontwikkeling en zelfsturing in het werk te pushen. Zij blijft de professionele ontwikkeling flexibel stimuleren én uitdagen."