Werkplaats : schildermiddag op atelier zaterdag 31  oktober en zaterdag 21 november en zaterdag 12 en zondag 13 december

(en altijd kan je bij belangstelling zelf een datum voorstellen)

Vanweg covid-19 maximaal vier deelnemers

Een zaterdag- of zondagmiddag werken aan iets waar je feedback over nodig hebt. Of gewoon om eens een middag lekker te schilderen. Ik kan een opdracht geven of je eigen idee begeleiden tot een afgerond werkstuk. Je werkt aan iets wat je al lang wilde beginnen/afmaken. Of vraag mij om een idee. Pauze met koffie, thee en wat lekkers.

Van 13.00- 16.30, kosten  € 28,-  excl. materiaal. Bij mij kan je ter plekke materiaal afnemen. Voor € 10,- kan je acrylverf of olieverf gebruiken en krijg je een doekje van 40-50 cm. 

Lees meer en wanneer je aanmeld ga je accoord met deze afspraken

Buiten schilderen (Plein air) schildermidddag buiten zaterdag 3 oktober 13.00-16.30 (heb je zelf een datumvoorstel, laat het me weten)

Plein air betekent in de open lucht. We gaan op mooie, soms onverwachtte plekjes in Arnhem buiten zitten en werken in acryl of olieverf . Een hele dag van een dag van 10.00-16.00. Inclusief lunch.

Het is altijd heerlijk om je even helemaal te verliezen in een landschap. De rust te hebben om alle facetten eens te belichten.

We gaan werken op één van de mooie plekjes rondom Arnhem

Schilderervaring is niet vereist, we werken ieder op zijn niveau. We kunnen vanuit een opdracht op gang komen en middels de diverse schetsen een afgerond werk in acrylverf of (watermengbare) olieverf op paneel maken.

Een fantastische ervaring waar je nog lang inspiratie uit kunt halen!

Meld je aan of stuur een mail voor meer informatie over benodigd materiaal, vervoer en meer.

Meer informatie

 

                           

           

speciale arrangementen voor partijen en bedrijfsuitjes zijn:
-buiten schilderen met eigen groep voor speciale gelegenheden, incl. lunch
-slenterschetsen:een verkenning door Arnhem a.d.h. van korte schetsjes waarvan we er een in lijsten. Inclusief lunch en borrel in arnhemse horeca.