We hadden een prachtige week halverwege oktober in Zwitserland, Engadin in hotel Val Sinestra. Wat een inspiratie en wat een gedrevenheid bij de schilders. Korte wandelingetjes brachten ons naar de mooiste plekken. Vijf dagen schilderen en iedere dag schilderden we buiten. Het weer was schitterend met knalblauwe luchten waar de oranjegele lariksen een mooi kleurcontrast mee vormden. Zie dat maar eens op het doek te krijgen.

In de avond was er gelegenheid om een voorbereidende opdracht te doen en nog wat bij te werken. We hadden een eigen atelier dat we van het hotel konden gebruiken. Een hele fijne ruimte waar we steeds meer thuis raakten door alle werken die zich daar gingen verzamelen.

We hebben ervoor gekozen om één dag met de excursiebus van het hotel mee te gaan. Daardoor kwamen we in een ander dal. Een andere dag was het mogelijk om zelf op pad te gaan, met een excursie of een wandeling of..schilderen! Zelfs die dag konden enkelen het niet laten.   

Opvallend is dan ook wat een stappen er gemaakt zijn en dan bedoel ik niet alleen met de bergschoenen. Er is zo'n ontwikkeling te zien bij iedereen. Ik ben heel blij dat ik daaraan heb kunnen bijdragen.

    

Een bevlogen groep, dat was het! Kijk hieronder wat er onder andere gemaakt is!

  

We sloten de week af met een expositie in de grote salon. 

En...wil je ook een keer mee met de schilderweek in Zwitserland  stuur me een mail dan houd ik je op de hoogte.