Schilderen van de bergwereld in de herftsvakantie

18 Oktober -  24 Oktober 2020

Helaas mogen we vanwege aangescherpte Corona maatregelen Zwitserland niet in!

Enorm jammer dat de reis nu dus niet door zal gaan en we hadden zo'n leuke groep bijelkaar gehad.

Volgend jaar weer een kans!  zondag 17 oktober t/m zaterdag 23 oktober 2021

 

Schilderen in Val Sinestra (Zwitserland) zondag 18 oktober - zaterdag 24 oktober 2020

Kom met mij mee om Sinestra te laten vallen in de herfst van 2020. In deze vallei ligt het voormalige kuurhotel op een hoogte van 1500 meter. Het is een prachtige uitvalsbasis voor een verblijf midden in de natuur. Er heerst een weldadige rust. Het enige wat u hoort is het energieke geruis van de bergstroom La Brancla. Verderop vindt u de stilte van de bergweide.

De week gaat verder met een minimum van vier tot maximaal tien personen.

Kijk op mijn blog voor het verslag van de reis in 2019.

We maken impressies van de prachtige bergwereld, waar in deze periode de lariks zijn oranje herfstkleur heeft.  Al vanuit het hotel vinden we de mooiste plekken om ons te installeren. Op een half uurtje lopen zijn er nog meer mogelijkheden. In het hotel hebben we onze eigen studio tot onze beschikking, zodat we ook 's avonds kunnen werken en waar we met minder weer naartoe kunnen. Ik ben in het najaar een paar keer in Zwitserland geweest en het was altijd mooi weer. Fris buiten als er geen zon is (maar dat was er wel vaak!), maar daar kun je je wel voor aankleden.

Ik zal mijn ervaring met het schilderen buiten met u delen en ik zal u helpen om uw specifieke manier van kijken en ervaren om te zetten in verf. Op deze manier is de week geschikt voor alle niveaus van schilderen. Ik zal het hebben over inspirerende voorbeelden van (Zwitserse) bergschilders zoals Kirchner.

Dit prachtige bergrestaurant is vanuit Arnhem met de bus te bereiken. Want Val Sinestra heeft een eigen comfortabele busdienst van en naar Arnhem!

Als uw partner of familie mee wil komen, maar niet om te schilderen, is het voor hen ook heerlijk om hier te zijn. Zelf iets doen of meedoen aan de excursies vanuit het hotel is heel goed mogelijk. Lees meer over het verblijf op onderstaande link.

 

Programma en informatie

Kosten en betaling    

materiaallijst

informatie van Hotel Val Sinestra    


Voor meer vragen kunt u altijd mailen

     luister hier naar het ruisen van de bergbeek La Brancla

               

 

       

 

 

 .