Schilderen van de bergwereld van 19- 26 oktober 2024. 

Schilderen in Val Sinestra (Zwitserland) 2024

Kom met mij mee naar val Sinestra in de herfst van 2024. In deze vallei ligt het voormalige kuurhotel op een hoogte van 1500 meter. Het is een prachtige uitvalsbasis voor een verblijf midden in de natuur. Er heerst een weldadige rust. Het enige wat u hoort is het energieke geruis van de bergstroom La Brancla. Verderop vindt u de stilte van de bergweide.

De week gaat door met een minimum van zeven personen.

Kijk op mijn blog voor het verslag van de reis in 2023

We maken impressies van de prachtige bergwereld. Al vanuit het hotel vinden we de mooiste plekken om ons te installeren. Op een half uurtje lopen zijn er nog meer mogelijkheden. Belangrijk is wel dat je de fysieke conditie hebt om dit te kunnen doen, houd er rekening mee dat de paden kunnen stijgen! In het hotel hebben we onze eigen studio tot onze beschikking, zodat we ook 's avonds kunnen werken en waar we met minder goed weer naartoe kunnen. Ik ben in het najaar een paar keer in Zwitserland geweest en het was altijd mooi weer. 

Ik zal mijn ervaring met het buiten schilderen met u delen en ik zal u helpen om uw specifieke manier van kijken en ervaren om te zetten in verf. Op deze manier is de week geschikt voor alle niveaus van schilderen. Ik zal het hebben over inspirerende voorbeelden van (Zwitserse) bergschilders zoals Kirchner.

Hotel Val Sinestra heeft een eigen comfortabele busdienst van en naar Arnhem! Daar maken we graag gebruik van. Na enkele tussenstops worden we zo voor deur van het hotel gebracht.

Als uw partner of familie mee wil komen, maar niet om te schilderen, is het voor hen ook heerlijk om hier te zijn. Zelf iets doen of meedoen aan de excursies vanuit het hotel is heel goed mogelijk.

Lees meer over het verblijf op onderstaande links:

Programma en informatie

Kosten en betaling    

materiaallijst

informatie van Hotel Val Sinestra    


Voor meer vragen kunt u altijd mailen

Bekijk hier het werk dat er onder andere gemaakt is!

   luister hier naar het ruisen van de bergbeek La Brancla

AANMELDEN

 

 

Foto's:

         

     

 

       

 

 

 

    .