foto Hans Dijkstra (Nieuwe veluwe)

Afgelopen herfst kreeg ik atelierbezoek van Inez van der Spek, schrijver bij het kwartaalblad 'Nieuwe Veluwe'. Dat is een heel mooi vormgegeven kwartaalblad voor kunst en natuur rondom de Veluwe. Ze kwam voor een interview met mij.

Ik ken dit blad al langer en heb een abonnement genomen omdat het zo precies mijn interesseveld bestrijkt: De natuur en de Kunst.

En dan ook vooral de natuur rond de Veluwe waar ik al zo lang vlakbij woon en zo vaak in de buitenlucht ben gaan schilderen. Zonder die natuur had ik veel inspiratie moeten missen.

Ik had dus veel te vertellen over mijn werk en hoe ik dat tot nu toe heb kunnen ontwikkelen. Het was een fijn gesprek en Inez heeft er een mooi artikel over geschreven.

Onlangs verscheen het in het winternummer . Wil je het lezen? Lees hier het artikel

Verder lees ik met plezier alle andere artikelen in het blad. Ik blijf op de hoogte van de vele initiatieven die er zijn om de natuur goed te houden.  Zo fijn om te lezen over mensen die zich daarvoor inzetten. Dat geeft weer hoop in deze tijd van klimaatverandering. Het blijkt voor veel kunstenaars en musici een belangrijke inspiratiebron te zijn.

Je kan een eigen exemplaar van dit winternummer bestellen! Dan lees je het artikel over mij, en nog veel meer!

En mijn beeld  'Arcadisch Landschap' (genoemd in het artikel) is genomineerd voor de nationale keramiekprijs! Op 27 januari is de uitslag in EM studio Gallery, Amsterdam.