Ik geef jullie de mogelijkheid om mijn werk in huis te halen! Een selectie daarvan stel ik beschikbaar om te lenen.Je kunt het voor een vergoeding van €12,- per maand aan je eigen muur hangen. Wanneer je besluit tot kopen krijg je 10% korting. De vergoeding wordt ook in mindering gebracht op de aankoopprijs. Wanneer je meerdere maanden huurt,ook bij wisseling van werk, spaar je deze bedragen op.

Kom op atelier kijken uit welke werken je kunt kiezen of vraag een overzichtje op.

Aanbieding; Wanneer je nu al weet dat je een half jaar wilt lenen kost het je slechts € 60,- Voor een jaar € 120,- en een extra maand cadeau!

Je kan ook een maand cadeau doen aan iemand anders en krijg zelf een mooie bonus!

cadeaubon

blijf op de hoogte en meld je aan voor  post met leuke links en nieuws

 

reactie van een lener op mijn blog:

In januari heb ik het schilderij 'Berghut' geleend. Het was een hele fijne ervaring om te merken hoe je met dit schilderij een verbinding aangaat, waardoor het steeds meer voor je gaat leven. De kleuren en vormen begonnen echt te bewegen en door het prachtige beeld was het een uitnodiging om het schilderij "in te wandelen." het werkte voor mij heel rustgevend en heilzaam in een herstelfase. Nu heb ik een prachtig schilderij 'bergbron' aan de muur, weer een hele andere mooie beleving, echt genieten !